Судитимуть хулігана, який трактором пошкодив два оборонних укріплення на Рокитнівщині

1553 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть хулігана, який трактором пошкодив два оборонних укріплення на Рокитнівщині

17 тисяч штрафу загрожує 34-річному жителю Старого Села, який 23 січня цьогоріч на території населеного пункту пошкодив фортифікаційні споруди.

Повідомлення про вчинене правопорушення надійшло до поліції від командира добровольчого формування територіальної громади, члени якої двома днями раніше облаштовували стаціонарні вогневі позиції на вулицях І.Франка та Б.Хмельницького.

Поліцейські з’ясували, що оборонні укріплення встановлювала Старосільська територіальна громада на виконання наказу Рівненської ОВА та рішення ради оборони області відповідно до плану-схеми охорони та оборони населеного пункту Старе Село.

Виявилося, що чоловікові, який проживає поруч, не сподобалося таке сусідство, бо фортифікаційні споруди знаходяться близько біля його господарства, заважають виїзду із подвір’я та непотрібні взагалі. Тому 34-річний житель Старого Села скинув бетонні блоки та мішки із піском за допомогою свого трактора.

За вчинені хуліганські дії дізнавачі відділу поліції № 2 смт Рокитнеповідомили йому про підозру за частиною 1 статті 296 КК України.  За погодженням із прокуратурою матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом та угодою про визнання винуватості скеровані на розгляд суду, повідомила поліція Рівненщини.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також