Судитимуть рівнянина, який зі спільниками торгував сурогатним алкоголем

738 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть рівнянина, який зі спільниками торгував сурогатним алкоголем

До суду скерували обвинувальний акт стосовно трьох жителів Рівненщини, які здійснювали незаконне придбання, зберігання та транспортування з метою збуту алкогольних напоїв.

 Досудовим розслідуванням було встановлено, що рівнянин, який вже раніше притягувався до відповідальності за аналогічний злочин,  у 2020 році створив і очолив групу, до складу якої залучив двох своїх знайомих.

Чоловік систематично замовляв та купував незаконно виготовлені алкогольні напої, які потім возив до сільських магазинів своєї спільниці. Третя учасниця угруповання відповідала безпосередньо за реалізацію фальсифікату.

Займалася група своєю діяльністю з вересня 2020 року по липень 2021 року. За цей час учасники транспортували та зберігали більше тисячі скляних пляшок алкоголю різної ємності, частину яких вже встигли збути. Приміром, півлітра фальсифікованої горілки у цих магазинах можна було придбати від 45 грн.

Під час слідства правоохоронці виявили та вилучили незаконно виготовлені алкогольні напої, транспортні засоби, товарно-транспортні накладні, а також чорнові записи в зошитах та на окремих аркушах, які підтверджують протиправну діяльність групи.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також