Судитимуть учасників наркоугруповання, які з Польщі в Україну возили прекурсори

1326 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть учасників наркоугруповання, які з Польщі в Україну возили прекурсори

На Рівненщині судитимуть учасників організованого злочинного угруповання, які займалися контрабандним ввезенням та збутом на території України великих партій психотропних речовин із вмістом псевдоефедрину.

Оперативники спецслужби встановили, що наркоділки налагодили регулярні поставки з Польщі в Україну прекурсорів для виготовлення психотропних речовин амфетамінового ряду. «Сировину» зловмисники продавали підпільним нарколабораторіям у різних регіонах України.

У березні 2018 року правоохоронці затримали двох наркокур’єрів у пункті пропуску «Ягодин». При догляді їхнього автомобіля було виявлено майже тридцять чотири тисячі пігулок із забороненими до обігу речовинами.
Під час подальших слідчо-оперативних заходів правоохоронці затримали в одному із обласних центрів організатора та інших учасників наркоугруповання.

Загалом за період своєї діяльності зловмисникам вдалося ввезти та реалізували на території України триста шістдесят п`ять тисяч псевдоефедриновмісних пігулок.

Слідчими УСБУ у Рівненській області завершено досудове розслідування стосовно шести осіб.  Обвинувальний акт скеровано до Рівненського міського суду, повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також