Судитимуть водія кросовера з Києва, який збив на «зебрі» пішохода

778 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть водія кросовера з Києва, який збив на «зебрі» пішохода

15-річний хлопець отримав тяжкі тілесні ушкодження. За скоєне водію може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, першого серпня на трасі Київ-Чоп у селі Горбаків 46-річний киянин, водій автомобіля «Honda CR-V», не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на пішохода - 15-річного жителя села Мнишин колишнього Гощанського району, який перетинав проїзну частину по регульованому пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП у неповнолітнього діагностували відкритий уламковий переломом обох кісток гомілки зі зміщенням, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України, втім, після висновку експерта перекваліфікували на частину 2 вказаної статті.

За результатами експертиз встановлено, що транспортний засіб був справний, а водій — тверезий.

Відтак слідчі ВП № 5 (смт Гоща) Рівненського райуправління поліції завершили досудове розслідування та направили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, із обвинувальним актом на розгляд суду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також