Судитимуть юнака, який біля магазину у Рівненському районі скалічив односельця

888 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть юнака, який біля магазину у Рівненському районі скалічив односельця

Слідчі вже зібрали достатньо доказів у справі та скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом.

Події розгорталися ще 10 липня цьогоріч. Близько 20-ї години в селі Біла Криниця неподалік місцевого магазину між двома односельцями на ґрунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків 19-річний декілька разів вдарив в обличчя 37-річному, внаслідок чого чоловік знепритомнів та впав на землю. Зловмисник допоміг потерпілому прийти до тями. Останній пішов додому. Втім, коли вранці самопочуття погіршилось, сам звернувся у лікарню.

У потерпілого діагностували перелом основи черепа, закриту черепно-мозкову травму та забої мозку, що згідно із висновком судово-медичної експертизи відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід -  тримання під вартою.

Зловмисник свою провину заперечує, однак слідчі зібрали достатньо доказів та за погодженням прокуратури кримінальне провадження скерували до суду, повідомляє поліція Рівненщини. Обвинуваченому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі. Відомо, що 19-річний житель Білої Криниці, будучи неповнолітнім, уже потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також