Судитимуть за гральний бізнес

1254 1

Ми у соцмережах:

Судитимуть за гральний бізнес

Понад сім місяців злочинна група займалася гральним бізнесом у Рівному. Їхню незаконну діяльність викрили правоохоронці, а кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Поліцейські встановили, що 38-річна уродженка Житомирщини, жителька Рівного, організувала та очолила злочинну групу, до складу якої залучила виконавців: 23-річного уродженця Вірменії, який мешкає у Житомирі, 34-річного рівнянина та 40-річну житомирянку. З січня по серпень 2017 року, всупереч Закону України “Про заборону грального бізнесу в Україні”, під виглядом розповсюдження державних лотерей, організована злочинна група використовувала нежитлові приміщення на території Рівного.

Під час проведення неодноразових обшуків у приміщеннях чотирьох гральних закладів поліцейські вилучили 347 одиниць комп’ютерної техніки з відповідним програмним забезпеченням — симуляторами гральних автоматів та грошові кошти в сумі майже 13 тисяч гривень, отриманих від внесення гравцями ставок.

Чотирьом зловмисникам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, а судом було обрано запобіжний захід - застави.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом організованою злочинною групою слідчі слідчого управління за процесуального керівництва обласної прокуратури та супроводу працівників управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України скерували до суду з обвинувальним актом.  За скоєне чотирьом зловмисникам відповідно до санкції статті загрожує покарання - штраф від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією усього майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також