Судитимуть за незаконне заволодіння понад трьома мільйонами гривень з держбюджету

1838 1

Ми у соцмережах:

Судитимуть за незаконне заволодіння понад трьома мільйонами гривень з держбюджету

Прокуратура затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно службової особи сільськогосподарського приватного підприємства одного із районів Рівненщини, яка незаконно заволоділа бюджетними коштами в розмірі понад 3 млн. грн. Його направили в суд.

Слідчі поліції встановили, що підозрювана у період з червня 2015 року по лютий 2019 року подавала завідомо неправдиву інформацію до управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації з метою одержання субвенції з державного бюджету в якості компенсацій та допомог відповідно до Закону України «Про статус  та соціальний захист  громадян, які постраждали  внаслідок  Чорнобильської катастрофи».

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що відповідно до наданих підроблених офіційних документів органом державної влади перераховано на рахунок суб’єкта господарювання понад 3 млн. грн бюджетних коштів. Під час досудового розслідування жінка добровільно відшкодувала завдані державі збитки. Дії підозрюваної було кваліфіковано, як службове підроблення, тобто складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, та шахрайство з фінансовими ресурсами -  надання завідомо неправдивої інформації органам державної влади з метою одержання субвенцій.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також