Судитимуть за незаконний видобуток бурштину, якого не знайшли

1147 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть за незаконний видобуток бурштину, якого не знайшли

Правоохоронці оголосили про підозру групі осіб, до якої входили шестеро мешканців Рівненщини, у вчиненні незаконного видобутку бурштину .

Шістьох жителів Сарненського району звинувачують у незаконному видобутку  бурштину. Протиправну діяльність цих осіб викрито та припинено спільними зусиллями працівників управління Служби безпеки України в Рівненській області та Головного управління Національної поліції в Рівненській області. 

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що цьогоріч на початку  група осіб за попередньою змовою та за допомогою заздалегідь приготовленого спеціального обладнання, здійснювала незаконний видобуток дорогоцінного каміння бурштину-сирцю на території земельної ділянки, що розташована у смт. Клесів Сарненського району.  Під час слідчих (розшукових) дій було вилучено знаряддя вчинення злочину: 3 транспортні засоби, 8 мотопомп, 23 пожежні рукави, на яке в подальшому слідчим суддею накладено арешт.  Наразі інші її учасники та обставини злочину - встановлюються.



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також