Судитимуть за те, що вдарив поліцейського в обличчя кулаком, а об голову його захисника розбив пляшку

852 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

За вчинене хуліганство раніше судимому жителю Рівненського району загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія трапилася ще другого травня. Близько 23 години в місцевому кафе села Устя 22-річний місцевий житель почав себе зухвало поводити  та провокувати бійку. 23-річний поліцейський, який тоді перебував поза межами служби, зробив йому зауваження, і за це отримав удар в обличчя кулаком. За нього заступився 40-річний житель Усті. Тоді зловмисник розбив скляну пляшку йому на голові і її гострою частиною завдав удар в руку.

У 23-річного потерпілого лікарі діагностували перелом кісток носа, а у 40-річного — різану рану суглоба та садна голови.

За фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, слідчі  та за погодженням із прокуратурою повідомили зловмиснику про підозру.

Суд обрав йому запобіжний захід -  тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 40 тисяч гривень, якою підозрюваний і скористався.

Слідчі  вже скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду. Свою вину у скоєному 23-річний житель села Устя не визнає і досі.

Підозрюваний в момент вчинення злочину мав не зняту і не погашену судимість за вчинення майнового злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також