Судитимуть за замах на вбивство

1613 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть за замах на вбивство

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 27-річного Олега Дубіцького, жителя Острога, який 12 серпня побив до півсмерті незнайомця, бо переплутав його з іншим.

Перебуваючи поблизу одного з розважальних закладів в Остроps, він наніс 26-річному Володимиру Гордєєву тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких той знепритомнів. Незважаючи на безпорадний стан, Олег продовжував його бити, а не реалізував свій умисел, бо його затримали поліцейські.

Згодом оперативники згодом з'ясували, що Володимир Гордєєв приїхав до розважального закладу на автомобілі "Мерседес" свого знайомого. Олег  мав намір напасти на хлопця своєї колишньої дружини.

– Справжнього власника авто він не знав, не бачив, як той виглядає, тому, прийшовши до розважального закладу, запитав, хто приїхав на автомобілі "Мерседес". Звісно, 25-річний острожанин зізнався, що це він приїхав на цьому авто,  – прокоментувала пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.

Суд обрав обвинуваченому запобіжний захід - тримання під вартою.

Здолбунівська місцева прокуратура  повідомила, що острожанина обвинувачують у замаху на умисне вбивство, тобто на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині з хуліганських мотивів. За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує позбавлення волі строком від 10 до п’ятнадцяти років.

Відомо, що Олег служив в АТО. Рідні стверджували, що це там нібито він став таким агресивним, і переконували, що вдома ні на кого руку не підіймав, хоча й став після повернення додому з війни пиячити. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також