На Рівненщині продавали фальшиві євро

2571 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині продавали фальшиві євро

На Рівненщині судитимуть групу осіб за придбання, зберігання та збут підроблених грошей на територіях Рівненської, Волинської та Хмельницької областей.

Слідчі поліції закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та збуту підроблених грошей, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Вони  встановили, що шестеро рівнян придбали підроблені євро та у період з вересня 2018 року по березень 2019 року збували їх на територіях Рівненської, Волинської та Хмельницької областей в загальній сумі понад 5 тисяч таких "грошей". 

Під час обшуку за місцем проживання одного із злочинців  правоохоронці виявили та вилучили майже 9 тисяч валюти з ознаками підробки.

Прокуратурою затверджено та скеровано до Рівненського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню стсосовно вказаних.


Найсуворіший  вид покарання  за вчинення  зазначених злочинів, передбачений  санкцією ч. 2 ст. 199 КК України передбачає озбавлення волі  на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також