Судитимуть за збут та контрабанду наркотиків

1035 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть за збут та контрабанду наркотиків

У Вараші судитимуть чоловіка, який збував охочим наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великому розмірі.

Прокуратурою Рівненської області направлено до міськсуду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, завершеному слідчим відділом УСБ України в Рівненській області, про обвинувачення 32-річного місцевого жителя у вчиненні низки кримінальних правопорушень. Чоловік упродовж 2016 та до серпня 2017 року, будучи пособником у злочинній групі, неодноразово вчиняв контрабанду через митний кордон України, з приховуванням від митного контролю наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великому розмірі. Їх обвинувачений незаконно зберігав за місцем проживання, де розфасовував з метою збуту та систематично збував наркозалежним жителям Вараша. Отримані від зазначеної незаконної діяльності гроші обвинувачений використовував для забезпечення подальшого здійснення злочинного «наркобізнесу».

Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Андрій Бабич.

Під час досудового розслідування в обвинуваченого правоохоронці вилучили декілька одиниць незаконно придбаної вогнепальної зброї, виготовленої кустарним способом. Злочинні дії чоловіка припинені у серпні 2017 року, його затримано за місцем проживання співробітниками Служби безпеки України. Вирок суду обвинувачений чекатиме під вартою. За вчинення інкримінованих злочинів йому загрожує максимальне покарання - позбавлення волі на строк до 15 років, з конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також