Судитимуть заступника військового комісара, бо взяв хабара

1141 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть заступника військового комісара, бо взяв хабара

Тернопільська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно заступника військового комісара – начальника відділення рекрутингу та комплектування одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області за фактом одержання 1500 доларів США неправомірної вигоди.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону пвідомляє: у липні 2021 року офіцер одержав 1500 доларів США хабаря. Кошти призначалися за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, щодо взяття місцевого мешканця на військовий облік та його подальший непризов на строкову військову службу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Національної поліції України.

За вчинене військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також