Судовою адміністрацією Рівненщини тепер керує Демянчук

485 0

Ми у соцмережах:

Юрій Демянчук

Територіальним управлінням Державної судової адміністрації Рівненської області вже два місяці керує Юрій Демянчук - 61-річний суддя у відставці. Він замінив на цій посаді Віктора Вдовиченка, який очолював управління майже 15 років.

Віктор Вдовиченко досягнув цьогоріч 29 березня 65-річного віку, який забороняє перебувати на державній службі. Саме це стало офіційною підставою його звільнення. Кілька місяців тимчасово обов’язки керівниці теруправління виконувала заступниця Вдовиченка - Інна Дем’янчук. А тепер теруправління судової адміністрації має постійного керівника. 

Юрій Демянчук народився в смт Млинів. Вищу освіту за спеціальністю правознавство здобув у Харківському юридичному інституті (нині це Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого). Працюючи на Рівненщині, обіймав посади: слідчий прокуратури Гощанського району Рівненської області; заступник прокурора; прокурор.

 

 

Має багаторічний суддівський досвід (з листопада 1995 року по березень 2018 року). Суди: арбітражний; господарський; апеляційний господарський. 4 роки із вищезазначеного періоду пропрацював головою апеляційного суду. Нині – суддя у відставці.

Заслужений юрист України, кандидат юридичних наук (адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право) Юрій Демянчук нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня (державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності).

Юрій Демянчук склав Присягу державного службовця та став до виконання обов’язків начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області.

Новопризначеного керівника особисто вітав т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура, який з робочим візитом тоді перебував на Рівненщині.

 

 

 

Як зазначив т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура, управлінський досвід Юрія  Демянчука допоможе згуртувати колектив ТУ ДСА України в Рівненській області, а рівень його знань, активна життєва та громадянська позиція спрацюють на ефективні результати виконання поставлених задач. 

Декларація Юрія Демянчука за рік, яку він подавав цьогоріч 17 липня, коли ще був кандидатом на посаду начальника ТУ ДСА в Рівненській області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також