Судять парубка, який пробігся по поліцейській машині

2815 1

Ми у соцмережах:

Судять парубка, який пробігся по поліцейській машині

Рівненський міський суд розпочав розлядати справу 20-річного Дмитра Ільчука, який пробігся по автомобілю патрульної поліції і виклав відео в інтернет.

Вже відбулося підготовче засідання, а першого квітня суддя розглядитиме справу, повідомляє Рівне Суспільне.

 20-річний житель Гощі Дмитро Ільчук ніде не працює і не навчається. Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за статею "хуліганство". Її санкція передбачає мінімум штраф вісім з половиною тисяч гривень, максимум – трирічне обмеження волі.

Під час досудового розслідування Дмитро Ільчук вину визнав повністю, повідомив прокурор Роман Урбанович. Також обвинувачений відмовився від послуг адвоката та допиту свідків. З журналістами Суспільного сьогодні Дмитро Ільчук спілкуватися не став.

Просто хотілося зібрати багато переглядів і "хайпанути" на ютубі. Приїхав до кінопалацу "Україна" і побачив машину, і зробив це. Я сам подзвонив у поліцію, сам здався і сам признався, що це я був. Просто не хотів, щоб розшукували, – розповідав ранше тележурналістам автор відео Дмитро Ільчук.

Нагадаємо, 16 січня на вулиці Міцкевича у Рівному на дах автівки патрульної поліції вистрибнув хлопець, згодом це відео з`явилося у соцмережах. За словами заступника начальника управління патрульної поліції області Андрія Крутня, на момент стрибка патрульних в автівці не було.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також