Сукня – найкращий прояв жіночності і тендітності

722 0

Ми у соцмережах:

Сукня – найкращий прояв жіночності і тендітності

Жіноча шафа – найбільш загадковий і непередбачуваний предмет в будинку. Уявити її без сукні просто неможливо. Сукня надає жінці елегантності, тендітності, жіночності та привабливості. Немає іншого одягу, який би так само підкреслював граційність й індивідуальність. Головне – підібрати правильний фасон і кольори, щоб виразити унікальні пропорції фігури.

Види та стилі суконь

Виглядати стильною та впевненою, купуючи нове плаття, бажає кожна жінка, але потрібно враховувати деякі правила для правильного підбору сукні. Вона має бути не тільки красивою, а ще й зручною, не стримувати рухів і не завдавати дискомфорту.

Вбрання буває вечірнє, тепле, максі, міді, міні та літнє (сарафан). Фасони та моделі відрізняються за довжиною, можуть бути з коротким чи довгим рукавом, зі щільної чи тонкої тканини.

Основні критерії вибору:

  • Розмір. Одягаючи плаття більшого чи меншого розміру, ви будете відчувати дискомфорт і виглядатимете зовсім не так, як належить.
  • Ціна та матеріал. Якісний матеріал завжди дорожче. Вироби, виготовлені з натуральних тканин, гарно витримують прання і довше виглядають привабливими.
  • Фасон. Потрібно враховувати тип фігури й підбирати фасон, який буде приховувати недоліки та підкреслювати переваги.
  • Колір. Кожна людина має свій відтінок шкіри, тому певні кольори можуть не пасувати.
  • Якісний пошив. При придбанні звертають увагу на рівно прошиті краї та відсутність зайвих ниток.

Стиль теж підбирають, враховуючи свої уподобання. Інколи хочеться щось просте, для щоденного використання, а деколи потрібно щось вишуканіше. Розрізняють моделі за таким стилем:

  • спортивний;
  • діловий;
  • повсякденний;
  • вечірній.

Модні новинки 2023 року

Для ділового стилю найкращим варіантом стануть сукня-футляр або А-силует. Для вечірки – коктейльні плаття, а вечірні – це сукні в підлогу з глибоким вирізом, пишні до низу, з атласної тканини чи прозорі. Вони утворять неймовірний образ, який запам’ятається надовго.

Серед новинок тканин для суконь можна виділити оксамитову, атласну, шовкову, шкіряну, мереживну чи сіточкою. Шерстяна – для холодної пори року. Геометричні та квіткові малюнки – тренд сезону, який надає ніжності та тендітності.

Для декору найкраще підбирати бахрому, паєтки, пір’я, хутро, рюші, банти та квіткові аплікації. Кольорова гамма переважає з відтінками бежевого, фіолетового, коралового, блакитного, рожевого, смарагдового, бордового, червоного, та незмінними трендами залишаються білий та чорний.

Безліч різноманітних варіантів дають змогу відчути себе особливою та неперевершеною. Займайтеся шопінгом, даруйте собі можливість перевтілюватися й отримувати задоволення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також