Сулімовський про Муравську: «Вона тисне та залякує колектив, щоб стати головним лікарем пологового»

5904 1

Ми у соцмережах:

Сулімовський про Муравську: «Вона тисне та залякує колектив, щоб стати головним лікарем пологового»

Боротьба за крісло головного лікаря Рівненського пологового будинку стає більш жорсткою: посипалися звинувачення в підробці документів та залякуванні колективу. Власне, їх висунув проти нині виконуючої обов’язки головного лікаря медзакладу Світлани Муравської колишній його керівник Сергій Сулімовський.

 Сергій Сулімовський запевняє, що із завершенням контракту сподівався стати виконуючим обовязки головного лікаря Рівненського пологового будинку. І попередньо так і мало би бути.

-          Проте поступила вказівка зверху, що виконуючим обов’язки головного лікаря має стати Світлана Муравська, яка очолювала відділення патології вагітних. Про це мені сказав сам начальник міського управління охорони здоров’я пан Іськів, - стверджує Сергій Сулімовський.

За його словами, Світлана Муравська, керуючи на разі медичним закладом, тисне на колектив для того, щоб проголосував в її інтересах при відборі двох представників до комісії, яка визначатиме, хто стане головним лікарем. Адже сама має надію зайняти цю посаду. При цьому вона вдається до підробки документів, запевняє Сергій Сулімовський.

-          Щоб претендувати на посаду, вона має отримати спеціалізацію з управління охорони здоров’я, - розповів він. – Для цього потрібно було свого часу пройти навчання. Я його пройшов, а вона – ні. Тож вона шляхом тиску на працівників відділу кадрів пологового оформила собі документи про те, що навчається для отримання цієї спеціалізації, заднім числом. Тож за цими документами вона на разі має проходити навчання. Натомість вона працює на своєму робочому місці при тому, що дистанційна форма навчання там не передбачена.

За підозрою в підробці документів, п.Сулімовський та найнятий ним адвокат ініціювали відкриття кримінального провадження. За словами Сергія Сулімовського, подати свою кандидатуру на посаду головного лікаря пологового будинку він надумав саме через те, що Світлана Муравська грає нечесними методами:

-          Вона зібрала навколо себе купку людей, які будоражать увесь колектив. В пологовому панує не здорова атмосфера. Не можна так боротися за владу – залякувати людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також