Сумчанин розбитою пляшкою під час сварки порізав рівнянина

775 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Близько третьої години ночі на тротуарі біля перехрестя вулиць Княгині Ольги- Степана Бандери у Рівному екіпаж патрульних поліцейських виявив трьох осіб. На землі — закривавлений 27-річний рівнянин. Поряд із ним знаходився його товариш та перехожий, який підійшов на допомогу. Каретою «швидкої» потерпілого із різаними ранами обличчя, шиї та тулуба, значною крововтратою доставили до медзакладу.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до двох молодиків, які вийшли із будинку, підійшов невідомий чоловік та після словесної перепалки розбитою пляшкою наніс 27-річному жителю обласного центру тілесні ушкодження.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, слідчі Рівненського райуправління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 26-річний житель міста Суми. 15 листопада, працівники карного розшуку виявили його у Рівненському районі та доставили до відділу поліції.

Учора, 16 листопада, за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури слідчі повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також