Сумчанина покарали за смертельну ДТП на Рівненщині

857 0

Ми у соцмережах:

дтп у Вересневому

Чотири роки проведе у колонії 22-річний житель міста Суми за смертельну автопригоду, яку він скоїв у селі Вересневе торік 25 серпня. Засудженого взяли під варту одразу після судового засідання у Рівненському райсуді.

Того вечора 55-річний водій «Audі А6» зі Здолбунова зупинився на узбіччі у зв’язку із технічною несправністю. Для допомоги йому зупинився також водій автомобіля «Kia Ceed», 38-річний рівнянин разом із 24-річним пасажиром із Гощанського району.

 

У цей час 22-річний житель міста Суми, який їхав автомобілем «Renault Megane», проявив неуважність до дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, втратив контроль над авто та за межами проїзної частини допустив наїзд на стоячий автомобіль «Audi А6», в салоні якого перебував 63 - річний пасажир, житель селища Квасилова. Від удару автомобіль «Audi A6» за інерцією здійснив наїзд на автомобіль «Kia Ceed».

Біля зазначених транспортних засобів перебували ще троє чоловіків, двоє з яких внаслідок наїзду отримали травми різного ступеня.

Тілесні ушкодження отримав і 63-річний квасилівчанин — він через три дні помер у реанімації, так і не опритомнівши. 

Пасажир «Кіа» та водій «Audі» отримали тяжкі та середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження.

 

Сумчанин на момент ДТП був тверезим. Спершу він запевняв, що знепритомнів. Утім, комісійна судово-медична експертиза не підтвердила наявність у чоловіка хвороби, пов’язаної із втратою свідомості. А що стало причиною наїзду на два припарковані на узбіччі автомобілі — пояснити так не зміг.

Вирок поки що не набрав законної сили. Упродовж 30 днів підсудний має право його оскаржити, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також