Всього 3 хвилини: рецепт легенького яєчного супчику

Ні, це не кулінарні фантазії! Приготувати суп за три хвилини цілком реально. Головне, щоб був готовий бульйон.

1 хв. читання

 За наявності готового бульйону (з курятини або овочів) такий суп можна приготувати всього за кілька хвилин.

Суп з яйцем дуже популярний в Азії. У Китаї він називається даньхуатан і готується на курячому бульйоні, в який тонкою цівкою вливають збите яйце, яке згортається тонкими пластівцями. Такий суп також часто готують у Європі, Америці та Японії.

Курячий бульйон, яйця, соєвий соус, зелена цибуля

Кількість інгредієнтів залежить від порцій і густоти супу. На одну порцію зазвичай потрібна склянка бульйону і одне яйце.

Яйця збити виделкою із соєвим соусом (за смаком). За бажанням можна чимось загустити – наприклад, борошном або крохмалем.  

Тонкою цівкою влити в каструлю з нагрітим бульйоном, постійно помішуючи.

Перед подачею на стіл посипати нарізаною зеленою цибулею.

Поділитися цією статтею