Суперекономне рішення для обігріву й охолодження ферми на Рівненщині

847 0

Ми у соцмережах:

Суперекономне рішення для обігріву й охолодження ферми на Рівненщині

Для того, щоб тварини краще росли й набирали вагу, у пташниках і свинарниках має бути ідеальна температура.

 Фермерам Рівненщини пропонують універсальну систему панельного обігріву та охолодження KAN-therm, яка ідеально підходить для свинарників, пташників, молочних ферм, складських, виробничих та адміністративних приміщень. 

Чому температура є таким важливим елементом у вирощуванні тварин?

Для кожного виду тварин потрібен свій комплекс кліматичних факторів, який буде оптимальним для розвитку певного виду.
 
Тому на сучасних сільськогосподарських і переробних господарствах Рівненщини все частіше використовуються розподілювачі опалення та охолодження великої площі поперечного перерізу.

Розподілювачі з поліпропілену в поєднанні з трубами bluePERT системи панельного опалення ідеально підходять для свинарників, пташників та молочних ферм.
 

Ефективність та енергозбереження

Головною перевагою систем панельного опалення та охолодження в системі KAN-therm є те, що переважна кількість тепла або холоду тут передається випромінюванням. Це дозволяє легко підтримувати комфортну температуру. Додатковою перевагою є низька температура теплоносія всієї системи. Це дозволяє використовувати екологічно чисті, нетрадиційні джерела тепла, такі як cooper&hunter теплові насоси «повітря-вода».
 
Теплові насоси надзвичайно ефективні в поєднанні з системами теплих підлог. Оскільки системи теплої підлоги зазвичай працюють за температури теплоносія в подачі + 35 градусів. Тепловий насос у поєднанні з підігрівом підлоги створюють ідеальну комбінацію.
 
Разом з тим, тепловий насос з теплою підлогою досягає в середньому значно високих показників річної ефективності. Адже вони здатні виробляти в 4 рази більше тепла, ніж звичайні електричні обігрівачі, які використовують таку ж кількість електроенергії. Більше того, тепловий насос у поєднанні з підлогою надзвичайно надійні та працюють цілий рік, що робить їх відмінним варіантом як для опалення, так і на охолодження.

Також важлива естетика панельних систем. Вони невидимі і не впливають на облаштування та функціональність приміщень. Їх ще називають «чистими» - завдяки зменшенню конвекційних потоків не виникає проблем з циркуляцією та осіданням пилу.
 

Чому воно того варте?

Використання систем панельного опалення та охолодження має безліч переваг у тваринництві.

Підігрів підлоги опосередковано сприяє правильному росту тварин і знижує ризик простудних захворювань. Відповідні температурні умови позитивно впливають не тільки на розвиток тварин, але, перш за все, на якість м'яса, молока або яєць, які вони виробляють. Використання панельного опалення забезпечує рівномірну температуру поверхні підлоги з огляду на зоогігієнічні вимоги, виключаючи необхідність підстилки. Що, в свою чергу, призводить до покращення умов праці для персоналу об'єкта.
 
Ознайомтесь з можливостями використання  системи KAN-therm в поєднанні з тепловим насосом Cooper&Hunter у вашому господарстві.
 
Отримати консультацію у Західній Україні можна за телефоном:

(096) 596-79-11


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також