Супермаркети у Рівному обкрадав житель Рівненського району

1067 0

Ми у соцмережах:

Супермаркети у Рівному обкрадав житель Рівненського району

Сьогодні вранці невідомий здійснив крадіжку товарів на суму понад тисячу гривень із магазину, що навулиці Соборній в обласному центрі. А через кілька годин знову «погорів» у цьому ж супермаркеті.

До поліції близько 13:40 надійшло повідомлення від охоронця торгового закладу, що він затримав чоловіка на крадіжці товарів на суму орієнтовно 600 гривень. Із прилавків брав усе підряд: від харчів до засобів гігієни.

 

Поліцейські встановили особу зловмисника: ним виявився «давній знайомий» 26-річний житель села Бабин. У січні він вчинив 30 крадіжок із супермаркетів, за 24 фактами із яких зловмиснику вже повідомили про підозру.

Сьогодні після першого «візиту» охоронці відстежили камери спостереження, які зафіксували крадія. Коли він «завітав» удруге — були напоготові, що з полиць зникнуть товари.

Наразі 26-річного жителя Бабина затримали.  Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за скоєні сьогоднішні крадіжки та обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, яке може загрожувати зловмиснику — до п’яти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також