Суші у Рівному - огляд ресторанів і суші-барів

1453 0

Ми у соцмережах:

Суші у Рівному - огляд ресторанів і суші-барів

Японська кухня з кожним роком стає все популярнішою. Доставка суші Рівне працює майже цілодобово, тому знайти заклад, де можна зробити замовлення – не проблема. Цей огляд допоможе кожному обрати оптимальний варіант та не переплачувати за улюблені суші з авокадо чи роли «Філадельфія».

«Суші Мастер»

У місті Рівне працює доволі відома онлайн-мережа ресторанів під назвою «Суші Мастер». Цей заклад пропонує ближче познайомитися з японською та паназіатською кухнею. Людина з будь-яким бюджетом зможе знайти для себе оптимальний варіант. В меню є не тільки роли, суші, а ще й салати, супи, лапша, десерти, напої.

Причини зробити замовлення саме тут:

• оригінальні сезонні страви;

• ввічливе обслуговування;

• є сертифікат на діяльність;

• безкоштовна доставка містом.

Цей заклад дуже часто влаштовує різноманітні акції та вікторини. Якщо людина робить замовлення через телефонний дзвінок, то рекомендується дізнаватися про актуальні знижки в одного з менеджерів. Так вдасться дуже смачно поїсти та не переплачувати за це.

«Katana»

Це доволі бюджетне місце, у яке зазвичай ходять студенти. Інтер’єр, робочий колектив та розцінки для них підходять просто ідеально. В такому закладі подають лише традиційні суші та роли, до того ж, в меню їх не більше 4 видів, проте цього достатньо для людей, які зовсім не бажають переплачувати чи ще ніколи не куштували японські страви. У меню є навіть кілька десертів та варіантів фірмових напоїв. Кожен має змогу доволі бюджетно поїсти. Відгуки про заклад переважно позитивні.

«Мацурі»

Одним з найдорожчих закладів у місті Рівне вважається саме «Мацурі». Там кухарі готують виключно авторські роли та суші, завдяки чому вдається виділитися серед інших ресторанів. Не дивлячись на те, що ціни на позиції в меню встановлені занадто високі, доставка містом безкоштовна. Можна замовити собі готову їжу у будь-яку частину, навіть якщо людина знаходиться не вдома, а на роботі. Є цікавий варіант, як можна скуштувати доволі дорогу страву та не переплачувати за неї. Кожного вівторка та четверга цей заклад надає спеціальні щасливі години. У цей період можна замовити собі порцію ролів або рамен зі знижкою до 50%. Це дуже вигідно й акція доступна навіть, якщо людина бажає, щоб кур’єр привіз замовлення додому.

«Gusto»

Це специфічний гастрономічний салон, в якому можна знайти їжу майже з будь-якої країни. Звісно, там подають суші та роли. Їх готують за поширеними японськими традиціями, тому кожен точно зможе для себе підібрати оптимальний варіант. В меню є класичні та авторські позиції. Цей заклад також відомий великим різноманіттям японських, китайських та паназіатських десертів. Завдяки такому широкому асортименту можна підібрати для себе оптимальний варіант, як за смаком, так і за бюджетом. Слід зазначити, що цей гастрономічний салон додатково пропонує доставку за адресою для своїх клієнтів. Слід зазначити, що за кур’єрські послуги потрібно буде заплатити за фіксованим тарифом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також