Сусідські розбірки виникли на Сарненщині через собаку і дитину

13089 0

Ми у соцмережах:

Сусідські розбірки виникли на Сарненщині через собаку і дитину

Учора, 28 серпня, до поліції о 15:20 надійшло повідомлення від медиків, що у лікарню доставили 67-річного жителя села Зносичі, якому завдали тілесні ушкодження сусіди.

60-річний місцевий мешканець разом із малолітнім внуком повертався додому, як із подвір’я вибіг сусідський пес та нібито напав і налякав дитину. Із повідомленням про це на спецлінію 102 звернулася 21-річна матір.

Між двома сусідами виник спочатку конфлікт, а потім і бійка, до якої приєдналася і заявниця: жінка штахетиною із цвяхом нанесла удар в груди 67-річному односельцю. Потерпілого із колотою раною грудної клітки, гематомами госпіталізували до лікарні.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального Колексу України слідчі розпочали досудове розслідування. За результатами судмедекспертизи вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію події. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також