Сусідські сварки у Рівному: двері — спільні, то чому телефон — тільки їй

15033 0

Ми у соцмережах:

Наталія Шевчук

Часом те, що спершу нам здавалося великою удачею, може перерости у великі проблеми. Так сталося із Наталією Шевчук, яка живе у Рівному на вулиці Фабричній. Сусіди вирішили купити нові вхідні двері до свого під’їзду — зібрали гроші, а купувати пішла пані Наталія. Відома компанія, в салоні якої й збиралися купувати ці металеві двері, саме проводила святковий передноворічний розіграш Iphone 8 серед клієнтів. Наталія Шевчук взяла в ньому участь і виграла цей телефон, який коштує приблизно 10 тисяч гривень. Проте сусідам про виграш сказати «забула». В результаті виник скандал — сусіди стали ворогами.

Один із сусідів пані Наталії розповів, що на вхідні двері збирали по тисячі гривень з кожної квартири цього під’їзду п’ятиповерхівки. Збирали гроші кілька мешканок, а п.Наталія подала заяву на розіграш від свого імені. Ставши переможницею розіграшу, не повідомила про це іншим мешканцям під’їзду, що й викликало обурення.

Тож мешканці під’їзду зібралися на збори, пересварившись і з п.Наталією, і між собою. Адже знайшлися й ті, хто став на захист переможниці і пропонував залишити телефон їй. Сусід, який не захотів назвати свого імені, також вважає, що «це була її удача, можливо, якби заявку подав хтось інший, то й не виграв би телефон».

За словами очевидців, п.Наталія вже й сама була не рада виграшу. Адже одні її вітали, інші звинувачували у хитрощах. А завдяки поширенню цієї інформації у соцмережах історію активно обговорювали сотні рівнян, небайдужих до чужої удачі. І найцікавіше було, як же вчинить в цій ситуації пані Наталія — віддасть телефон чи наживе собі ворогів з-поміж сусідів? Зрештою в цьому сусідському протистоянні перемогли обурені і ображені: пані Наталія погодилася віддати «Айфон» «на благо під’їзду». Очевидно, його продадуть, а на одержані кошти зроблять ремонт.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також