Сутенер розкаявся і розповів, скільки у Рівному за годину заробляють повії

7993 0

Ми у соцмережах:

Сутенер розкаявся і розповів, скільки у Рівному за годину заробляють повії

Від чотирьох до семи років за ґратами загрожує обвинуваченому в сутенерстві рівнянину.

На розгляд суду скерували матеріали кримінального провадження слідчі відділення №1 (м.Рівне) відносно 26-річного рівнянина, обвинуваченого за частиною 1 та 2 статті 303 КК України.

Протиправну діяльність чоловіка викрили та задокументували працівники міграційної поліції Рівненської області спільно зі слідчими районного управління. 21 червня цьогоріч його затримали оперативники під час передачі клієнтом грошей.поліцейські встановили, що через особисту сторінку в соцмережі чоловік підшуковував і пропонував «заробіток» дівчатам із уразливим станом та скрутним матеріальним становищем, узгоджував із ними умови і організовував надання незаконних послуг сексуального характеру чоловікам. Аналогічно в мережі Інтернет знаходив і клієнтів.

Слідчі задокументували чотири факти втягнення у заняття проституцією осіб віком від 20 до 25 років.

Послуги однієї дівчини за годину коштували від 1200 гривень за годину, 200 гривень із яких перераховувалися на банківську картку «бізнесмена» або передавалися власноруч. Зустрічалися клієнти на одній із орендованих у Рівному квартир, а також у готелі Рівненського району.

Слідчі Рівненського райуправління поліції зібрали достатньо доказів та повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1,2 статті 303 Кримінального Кодексу України (сутенерство або втягнення у зайняття проституцією). На період досудового розслідування підозрюваний перебував під цілодобовим домашнім арештом.

Обвинувачений щиро розкаюється у скоєних злочинах у сфері моралі. Однак, тепер йому загрожує позбавлення волі від чотирьох до семи років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації Рівненської області.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також