Сутенер вербував рівнянок для секс-роботи в Ізраїлі

2223 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне, Укрінформ

Чоловік обіцяв, що дівчата зароблятимуть по 1 тисячі доларів у день. Вивезти дівчат за кордон йому не вдалося, бо цьому завадили правоохоронці.

Жінок чоловік підшуковував з травня по серпень 2017 року. Він обирав тих, хто опинився у скрутному фінансовому становищі, та обіцяв високі заробітки. Всього йому вдалося завербувати двох дівчат, повідомляє Zaxid.net.

З однією з них Василь Б.  зустрівся 27 червня в кафе у Рівному. Чоловік розповів, що щодня жінка зароблятиме по 1 тис. доларів, без урахування ще 50% від заробітку, який вона буде змушена віддавати. Оскільки така сума для дівчини була дуже висока, на пропозицію вона погодилась. Чоловік пообіцяв оплатити виготовлення закордонного паспорта і переліт до Ізраїля, але всі ці витрати жінка мала сплатити з майбутніх заробітків.

Відомо, що приблизно в цей же час він запропонував займатись проституцією ще одній жінці. Почувши про дуже високі заробітки, вона на пропозицію погодилась.

За яких умов викрили чоловіка, правоохоронці не розповідають. Але відомо, що вже під час судового розгляду сутенер  заявив про розкаяння. Ні Софія, ні Наталія на засідання не прийшли, але подали письмові заяви, у яких попросили призначити покарання на розсуд суду.

Суддя Рівненського міського суду Святослав Рогозін та судді-учасниці Наталія Діонісьєва та Оксана Крижова визнали чоловіка винним у торгівлі людьми і призначили йому п'ять років колонії. Втім, від відбування покарання звільнили, призначивши лише три роки іспитового терміну. За проведені під час слідства експертизи чоловік повинен заплатити понад 16 тис. грн. 

Вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також