Жінка віддала шахраям понад 140 тисяч гривень, щоб врятувати життя невістці (ВІДЕО)

1045 0

Ми у соцмережах:

Жінка віддала шахраям понад 140 тисяч гривень, щоб врятувати життя невістці (ВІДЕО)

П’ятого лютого працівникам управління карного розшуку та оперативникам Рівненського РУП за годину після повідомлення до поліції потерпілої 87-річної рівнянки вдалося встановити місце знаходження зловмисників. Спільно із патрульними поліцейськими їх затримати на виїзді з обласного центру.

Близько 12 години до пенсіонерки зателефонував невідомий, що її невістка потрапила у ДТП, має складні переломи ніг, а на лікування терміново потрібні гроші. Після цього, аби забрати кошти, до будинку зайшов чоловік та представився працівником правоохоронних органів. Жінка самостійно взяла заощадження у сумі 30 тисяч гривень та 4 тисячі доларів та віддала їх зловмиснику. Той перерахував при пенсіонерці і сказав, аби вона писала заяву на ім’я головного лікаря, щоб «потерпілу» швидше прооперували. Коли жінка віддала «клопотання», аферист зник.

Оперативникам вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та його спільника, які на таксі рухалися за межі Рівного. Ними виявилися 37-річні жителі Рівного. Поки один «відбирав заяву», інший — чекав на вулиці.

Під час поверхневої перевірки у чоловіків виявили та вилучили гроші, отримані злочинним шляхом, які вони ще не встигли витратити. Крім того, у кишені одного із них була пластикова колба із сухою речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану та блістер із таблетками метадону.

Обох чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Рівненського районного управління поліції уже повідомили їм про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у житло. Крім того, за фактом зберігання наркотичних засобів без мети збуту триває досудове розслідування. 
Вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу. Поліцейські встановлюють їх причетність до аналогічних злочинів.

У скоєному зловмисники не зізнаються, а причетність до злочину — заперечують, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також