Водій врізався в електроопору на Рівненщині, бо був п`яний — свідок

4674 0

Ми у соцмережах:

Авто після ДТП. Фото: Роман Якубець

Автопригода у селі Ясининичі Рівненського району сталася у вівторок, близько 19-ї години вечора.

 39-річний місцевий житель, водій автомобіля «Subaru», в'їхав в електроопору. Чоловік розповів поліцейським, що відволікся на телефон, тому й не впорався з керуванням. 

Однак свідок аварії Роман Якубець розповів «РВ», що причиною ДТП став не гаджет, а алкоголь.

- У той день я садив дерева, обернувся на гучний звук і побачив момент, коли машина в'їхала у стовп. Я відразу побіг до транспортного засобу і побачив хлопчину, який почав вилазити звідти сам. У мене були сумніви, чи тверезий він, чи ні. Він не виправдовувався, сказав, що винний. Я йому кажу: «Ти п'яний, я бачу, що ти п'яний сів за кермо». Він відповів: «Да, але тут повнопривідна машина, я ніколи так не їздив».

 Роман із іншими очевидцями почав телефонувати на лінію 102, але довгий час вона була зайнята. Тоді він викликав «швидку».

На місце події також під'їхали знайомі винуватця аварії, які пропонували все вирішити без втручання правоохоронців, а після відмови забрали водія з собою. 

Фото: Роман Якубець

- Поліцейські зв'язалися зі мною лише після закінчення повітряної тривоги. Орієнтовно це була година 21-ша, а приїхали через хвилин 30. Тобто через три години від часу здійснення самої події. Я вже там стояти не міг, мав поїхати у Рівне, тому залишив свої дані і передав фотографії хлопчини. 

За даними поліції, водій «Subaru» прийшов до них сам. Він знаходився біля електроопори, але «відійшов вбік, бо боявся, що його вдарить струмом».

- Його освідували за допомогою алкотестера «Драгер», результат показав, що він тверезий. Тому на нього не складали протокол. Є результати і зафіксовано на відео, як він проходив огляд на стан алкогольгого сп'яніння, - розповіла пресофіцерка ГУ Нацполіції в Рівненській області Юлія Мозоль.

Вона також зазначила, що повідомлення про ДТП надійшло близько 21-ї години. Додала, що на приїзд патрульних повітряна тривога не вплинула. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також