Свірков розповів, чому "Верес" програв "Маріуполю"

915 0

Ми у соцмережах:

Свірков розповів, чому

Пропустивши швидкий гол від В`ячеслава Чурка, рівняни не зуміли переламати хід зустрічі. У другому таймі перевагу господарів подвоїв Андрій Тотовицький, а вересівець Роман Карасюк не реалізував одинадцятиметровий удар... Гра закінчилась з рахунком 2:0 на користь "Маріуполя".

Поєдинок «Маріуполь» - «Верес» із тих, про які говорять, що це матч за шість очок. Причому переможець не лише закріплявся на п’ятій позиції, але й наближався до четвертого місця.Початок зустрічі став холодним душем для «Вереса». На 3-й хвилині Борзенко вибив м’яч зі штрафного майданчика головою на маріупольця Чурка. Той зробив кілька кроків, пробивши без шансів для Бандури – 1:0.

Рівняни мали щонайменше три моменти, щоб відігратися, і всі вони були в екс-гравця «Маріуполя» Кожанова. Спочатку Денис непогано пробив зі штрафного під поперечину, але голкіпер перевів удар на кутовий. Значно кращий момент у Кожанова був на 35-й хвилині. Пас від Западні з флангу пройшов, і півзахисник «Вереса» бив майже з одинадцятиметрової позначки – невлучно. Третій шанс у Дениса був на 41-й хвилині, але після його потужного удару м’яч пройшов над “дев’яткою”.

Другий тайм краще розпочали господарі. На 59-й хвилині хороший момент мав Кірюханцев, проте врятував Бандура. Але на 61-й хвилині «Маріуполь» таки забив. Каменюка не завадив зробити навіс з флангу Кірюханцеву, а Сімінін та Бандура не впоралися «на другому поверсі» з Тотовицький. І уродженець Сарненщини ударом головою зробив рахунок – 2:0.

Чудовий шанс забити перший гол для «Вереса» на другому етапі на 85-й хвилині мав Карасюк. Але його удар з пенальті не став проблемою для Гальчука.

Отож, «Верес» програв важливий з турнірної точки зору поєдинок, втім, боротьба на на другому етапі триває.

Головний тренер "Вереса" Юрій Свірков прокоментував гру своєї команди у матчі 27-го туру чемпіонату УПЛ проти "Маріуполя":

- Швидкий гол сплутав наші плани. З іншого боку, пропустивши, стали грати в більш змістовний футбол ... Створили свої непогані моменти, але, на жаль, не завершили їх. Звідси і такий результат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також