Світ дитячих підгузків: як обрати серед сотень моделей та марок

421 0

Ми у соцмережах:

Світ дитячих підгузків: як обрати серед сотень моделей та марок

У сучасному світі існують сотні моделей дитячих підгузків. Одні відомі своїми поглинальними якостями, інші — комфортом для малюка, а треті приваблюють своєю невисокою ціною. Ми розповімо, які марки вважаються найпопулярнішими, чим вони заслужили довіру покупців, а також відкриємо секрети вибору потрібної кількості підгузків для малюків різного віку.

 На що впливає бренд підгузків: чи варто платити більше?

Насправді прямого зв’язку між виробником та якістю немає. Майже в кожній лінійці можна знайти памперси для дітей, що підходитимуть вашому маляті, але певні особливі властивості у продукції популярних брендів все ж є: 
 
- Pampers. Саме цей виробник вперше створив подвійний шар всередині підгузків, але сьогодні таку концепцію використовують майже всі бренди. Продукція торговельної марки має високий попит завдяки широкій розмірній сітці, а також великому вибору денних і нічних памперсів, моделей для хлопчиків і дівчаток, гіпоалергенних варіантів тощо.
 
- Huggies. Цей бренд зробив справжню революцію, вперше використавши абсорбент. Відтоді підгузки почали не просто вбирати рідину, а перетворювати її на гель, що дозволило побороти неприємний запах і збільшити проміжки часу між зміною памперсів. Як і попередня марка, виробник пропонує широкий асортимент товарів. 
 
- Libero. Їхня відмінна якість — наявність унікальної технології ProSkin 360°. Завдяки їй манжети підлаштовуються під рухи малюка, тому памперси не тиснуть і не натирають. Таким чином малеча відчуває комфорт і може активно рухатись. 
 
Перелічені бренди належать до категорії «мас-маркет» і широко розповсюджені в Європі. Однак сьогодні популярними стають також японські марки, наприклад, Merries і Moony. Азійські памперси для дітей — приклад високотехнологічних рішень у цій сфері. Виробники використовують м’які ґудзики, експериментують з наповнювачами та мають всі шанси стати лідерами продажів і в Україні. 
 
Придбати продукцію цих та інших брендів можна в інтернет-магазині Pampik. На сайті представлений широкий асортимент товарів у різних цінових категоріях.

Завдяки детальним описам і компетентній службі підтримки ви зможете обрати підгузки, що підійдуть вашій дитині за всіма параметрами. 
 

Як придбати правильну кількість підгузків?

Головний фактор, на який слід спиратися, купуючи памперси для дітей, — це вік. Немовлята до 6 місяців швидко ростуть, у них розвиваються нирки та шлунок, а випорожнення відбуваються в середньому кожні 2–3 години (після годування). Тому на день вам знадобиться від 8 до 12 підгузків. 
 
Коли малюк підросте до 6–12 місяців, кількість виділень також збільшиться. У цей період ви можете надати перевагу засобам, що краще вбирають вологу, і змінювати їх 5–7 разів на день. 
 
У віці від 1 до 3 років дитина вже привчається до горщика, тому можна звернути увагу на спеціальні підгузки з повільним поглинанням, також представлені на сайті Pampik. Зазвичай на добу потрібно від 2 до 5 таких засобів гігієни. Зверніть увагу, що це — лише середні показники. Найголовнішим фактором стане ваш особистий досвід та індивідуальні особливості малечі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також