Світлана Жульжик — одна за всіх на чемпіонаті Європи

775 0

Ми у соцмережах:

Світлана Жульжик

Костопільчанка Світлана Жульжик буде єдиною представницею Рівненщини на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні, що з 4 по 7 березня проходитиме у польській Торуні.

Змагатиметься Світлана у бігу на дистанції 800 метрів. П’ятого березня відбудеться кваліфікація (13.30), 6 березня (20.00) — півфінал, а 7 березня (19.00) — фінал.

І хоча офіційно Жульжик єдина представниця Рівненщини, втім, будуть на цьому чемпіонаті й інші спортсменки так чи інакше близькі до нашої області. Насамперед це Катерина Климюк — рівнянка, яка волею обставин нині представляє Запорізьку область. Вихованка тренера Валерія Дубіча виступатиме у бігу на 400 м, а також в естафеті 4х400 м. На цих же дистанціях буде бігти Ганна Рижикова. Ця уродженка Дніпропетровщини має на Рівненщині рідню. Свого часу вона навчалася в МЕГУ і захищала кольори нашої області.

Не чужа рівнянам і Марина Бех-Романчук — дружина рівненського чемпіона світу з плавання Михайла Романчука. Вона виступатиме у стрибках в довжину.

Загалом на чемпіонаті у Торуні змагатимуться 733 спортсмени з 47 країн, які розіграють 26 комплектів нагород. Також додамо, що чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні відбувається раз на два роки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також