Свіжість білизни надовго. Прості поради, які допоможуть зберегти її після прання

228 0

Ми у соцмережах:

Свіжість білизни надовго. Прості поради, які допоможуть зберегти її після прання

Погодьтеся, немає нічого кращого, ніж лягти в ліжко з чистою та свіжою постільною білизною після довгого робочого дня. Як продовжити свіжість білизни надовше?

Запах свіжості після прання випаровується досить швидко, адже ми пітніємо під час сну, дихаємо в подушку, перевертаємося з боку на бік.

Експерти стверджують, що постільну білизну за можливості треба міняти щодва тижні. Але якщо ви сильно пітнієте, краще змінювати щотижня.

Щоб постільна білизна довше пахла свіжістю, фахівці рекомендують класти до барабана пральної машини шматок цедри лимона під час прання. Цитрусові вважаються одним з найкращих натуральних засобів для пом’якшення тканини і надають речам свіжого аромату. Вважається, що запах лимонів також позитивно впливає на сон.

Щоб після прання свіжість білизни зберігалася довше, пропилососьте матрац перш ніж заправляти ліжко. Змішайте три столові ложки харчової соди з кількома краплями улюбленої ефірної олії, розподіліть цю легку суміш по матрацу. Після того, як суміш повністю увібралася в матрац (через кілька годин), пропилососьте його ще раз.

При виборі постільної білизни віддавайте перевагу винятково натуральним тканинам. Найкращим варіантом для комфортного сну вважається бавовна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також