Своєчасний розрахунок за розподіл газу – гарантія безпечного газопостачання

505 0

Ми у соцмережах:

Своєчасний розрахунок за розподіл газу – гарантія безпечного газопостачання

Впродовж восьми місяців 2021 року АТ «Рівнегаз» було змушене більше тисячі разів звертатися до судів Рівненської області щодо примусового стягнення з несумлінних споживачів заборгованостей по сплаті послуг за розподіл природного газу на суму, що перевищує 1,2 млн. гривень.

Слід зазначити, що фахівці АТ «Рівнегаз» забезпечують щоденне утримання та обслуговування 10,2 тис. км газорозподільної системи регіону, а також цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104, щоденне обслуговування мереж, ремонт та модернізацію газопроводів, встановлення та повірку лічильників газу, обліку спожитого газу, сервісним обслуговуванням споживачів та в цілому підготовку до опалювального сезону. Практично всі ці роботи проводяться саме за рахунок сплати послуг розподілу природного газу.

Тому колектив «Рівнегазу» переконливо просить побутових споживачів природного газу нашого краю, сумлінно ставитися до свого обов’язку по сплаті послуг за розподіл природного газу, як передбачено Законами України «Про ринок природного газу» та «Про житлово-комунальні послуги».

Пам’ятайте, щоб голубий вогник не переставав зігрівати теплом ваші домівки, потрібно своєчасно сплачувати за надані послуги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також