Своїх не шкода: путін готовий «утилізувати» до літа 100 тисяч мобілізованих

587 0

Ми у соцмережах:

фото з відкритих джерел

А замінити їх планують строковиками.

Незважаючи на постійні поразки у війні проти України, лідер рашистів готовий воювати ще кілька років і все ще хоче захопити Київ, а людські втрати при цьому його мало хвилюють. Таку думку висловило видання "Важные истории", яке посилається на два своїх джерела - одне близьке до генштабу рф, інше - до фсб.

 - За словами наших співрозмовників, військове керівництво росії прогнозує, що до літа наступного року втрати серед мобілізованих, багато з яких кинули на фронт без підготовки, можуть скласти близько 100 тисяч осіб.

«Якщо в загальних рисах, то план приблизно такий: поки виграти час і стабілізувати фронт за допомогою мобілізованих. А потім почати все наново навесні", - каже джерело, близьке до фсб. За його словами, політичне і військове керівництво росії розуміє, що цей план означає великі втрати: "До весни наступного року втрати вбитими і пораненими (за одним з прогнозів) можуть скласти майже 100 тисяч. Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками".

Це підтверджує джерело, близьке до генерального штабу: «Зараз завдання - ущільнити і закріпити лінію фронту. Через нестачу людей у нас інколи взагалі не було людей на другій лінії оборони. В деяких місцях вона була порожньою з інтервалами до 20 кілометрів. Нині ці місця заповнюють мобілізованими».

За словами джерела, до весни наступного року міноборони планує підготувати 120 тисяч строковиків, котрих можна буде відправити до України, щоб поповнити втрати серед мобілізованих: «Для цього він [путін] і не скасовує указ про часткову мобілізацію».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також