Священник привітав Путіна з днем ангела: розгнівані селяни закрили церкву на замок

1666 0

Ми у соцмережах:

Священник привітав Путіна з днем ангела: розгнівані селяни закрили церкву на замок

У селі Галинівка Волинської області розгорівся великий скандал через те, що місцевий священник Олексій Шаран з УПЦ привітав президента Росії Володимира Путіна з днем ??ангела. Жителі села відразу ж розгнівалися через це і повісили на вході до церкви свій замок. Пізніше священнослужитель сказав, що сталася помилка.

Церкву закрили в середу, 5 серпня. Також передбачається, що на цьому тижні перед храмом відбудуться збори селян, на якому обговорюватимуть дану подію. На них також хочуть бачити і самого священника. Про це повідомляє РБК -Україна з посиланням на "Буг". На привітання священнослужителя звернув увагу журналіст Олексій Біянов, який також прикріпив до свого повідомлення відповідний скріншот. 

Користувачів мережі дуже обурила поведінка настоятеля храму, і вони залишили безліч гнівних коментарів.

На наступний день священник на своїй сторінці в Facebook пояснив свої дії. Він написав, що опублікував привітання Путіну випадково, оскільки погано розбирається в сучасних технологіях і соцмережах.

Він розповів, що традиційно зробив розсилку всім Володимирам, помилково в розсилку потрапив глава РФ. Це помітили друзі священник, після чого він видалив своє привітання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також