Священника з Вараша за п`яне керування оштрафували, але авто не конфіскували

1668 0

Ми у соцмережах:

Священника з Вараша за п`яне керування оштрафували, але авто не конфіскували

На Волині покарали священника з Вараша, який був п'яним та скоїв ДТП.

Торік,  22 травня,  автомобілем «Фольксваген» священник повертав на трасу «Луцьк-Любешів». Він не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «Шкода» та зіткнувся з ним. Обидва автомобіль отримали механічні пошкодження.

Священника поліцейські перевірили на стан сп'яніння. Драгер показав 0,49 проміле. Водій з результатом не погодився, отож його відвезли до КП «Волинський медичний центр терапії залежностей». Там провели повторний огляд на стан сп'яніння,  і результат про те , що він вживав спиртне, підтвердився.

15 вересня священника оштрафували за скоєння ДТП на 850 грн. З'ясувалось, що його вже притягували до відповідальності за п'яне водіння у лютому минулого року.

Порушник вину свою не визнав, в судове засідання також не з'явився - замість нього туди ходив адвокат .

Маневицький райсуд визнав варашівця винним  та наклав штраф в розмірі дві тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян , що становить 34 тисячі  гривень штрафу, а також позбавив права керування транспортними засобами на строк три роки. Суд не застосував у ьому випадку оплатне вилучення транспортного засобу, що передбачене санкцією ч.2 статті 130 КУпАП, бо виявилось, що автомобіль священнику не належить. Покараний ще може оскаржити цю постанову райсуду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також