Святкові заходи до Дня незалежності будуть у мінімалістичному режимі – Хомко

1123 0

Ми у соцмережах:

Святкові заходи до Дня незалежності будуть у мінімалістичному режимі – Хомко

У дуже скупому форматі Рівне цього річ відзначатиме День Незалежності, Прапора та День міста. Бо рівень захворюваності в місті на коронавірус зашкалює, пояснює міський голова Рівного Володимир Хомко.

 У Рівному нині є 441 активний хворий, за минулу добу ця цифра збільшилася на 35, а одужало 30 рівнян. На стаціонарі лікується 40 осіб, у тому числі 22 – у важкому стані. До апарату ШВЛ ніхто не підключений. Тестування чекає 95 осіб. Кількість летальних випадків не змінилася і становить 35.

– В Україні за минулу добу встановлений мега антирекорд – понад 1900 нових хворих. Було колись по 500-700, а зараз в чотири рази більше. І щодня погіршення. Темпи ростуть катастрофічно. Очевидно, уряд буде змушений зробити якісь рішучі, жорсткі кроки. Дуже не хотілося б аби Рівне потрапило до «червоної зони», але так виглядає, що так і буде.  Тому в місті святкові заходи до Дня незалежності і Дня прапора будуть у мінімалістичному режимі. Без масового скупчення людей. Так само, мабуть буде й на день міста, – наголосив мер в ефірі видання «7 днів».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також