Свято наближається: як не витратити надміру на новорічних сейлах

763 0

Ми у соцмережах:

Свято наближається: як не витратити надміру на новорічних сейлах

Зимові розпродажі — чудова нагода придбати презенти для себе та близьких за вигідними цінами. Давно мрієте про брендове вовняне пальто? Збираєтеся подарувати доньці шкіряну сумку від ексклюзивного виробника? Відвідайте новорічний сейл на http://tsum.ua/. Сайт київського універмагу — це маркетплейс, що пропонує товари понад 350 українських і зарубіжних брендів. Реєструйтеся, ставайте учасником програми лояльності та отримуйте додаткові вигоди. Що більше покупок, то більше бонусів. А ми розповімо, як купити лише необхідне та втриматися від імпульсивних витрат.

Поради стиліста щодо підготовки до розпродажів

Перш ніж відвідати сейл, зробіть наступне:

  • поцікавтеся, чи має вішліст людина, яку ви збираєтесь потішити, — його наявність звужує коло пошуку й значно спрощує вибір;
  • складіть список покупок заздалегідь — запишіть імена всіх, кому готуєте подарунки, а поряд з іменем — можливі варіанти презентів;
  • визначте бюджет наперед — це найвірніший спосіб уникнути непередбачених витрат;
  • якщо даруватимете одяг, обов'язково зніміть мірки: купувати навмання — погана ідея, навіть враховуючи можливість обміну та повернення.

Обійтися без замірів можна в разі купівлі аксесуарів: ременів, гаманців, сумочок, шарфів тощо. Їх не треба підганяти по фігурі, але знати смаки отримувача презенту обов'язково.

Відвідуючи фізичний магазин під час великих розпродажів, людина легко може піддатися загальній ейфорії та накупити зайвого. Ажіотаж біля каси й спорожнілі полиці створюють враження дефіциту, а за таких умов складно мислити логічно. Під час онлайн-шопінгу ми не бачимо черги, тому можемо спокійно порівнювати товари, читати їхні описи та розглядати фото — а отже, маємо кращі умови для прийняття зважених рішень.

Що купити взимку в ЦУМі

Особливий попит мають товари, представлені за посиланням: https://tsum.ua/ua/brand/canada-goose. Бренд із Канади пропонує жіночі й чоловічі пуховики, вовняні шапки, рукавиці, жилетки, худі та багато іншого. Продукція не представлена на зимовому розпродажі, проте купівля будь-якої речі з асортименту — вигідна інвестиція, адже одяг зігріватиме як мінімум декілька сезонів.

Що стосується товарів на сейлі, вибирати їх зручно — товари з червоним цінником розподілені на дві категорії: для жінок і для чоловіків. У першій — представлено майже тисячу позицій, серед них шкіряні сумки Isabel Marant і Stand Studio, одяг Isabel Marant Étoile, сукні, светри й бомбери Patou і Nina Ricci, взуття Bally, білизна Nensi Dojaka та багато іншого. У другій — близько семи сотень товарів: туфлі, черевики, сумки й ремені Bally, костюми Lardini, шарфи, шапки, светри, костюми й пальта Oscar Jacobson, сорочки Represent Clothing. До замовлення зі знижкою доступні як дорослі, так і дитячі речі.

Щоб не витрачати багато часу на вибір подарунків, скористайтеся зручним пошуком. Можна задати головні параметри: тип продукту, діапазон цін, стать, розмір, колір, нові надходження. На сторінці товару є його фотографії та вказано всю необхідну інформацію. Цього достатньо, аби прийняти зважене рішення. Якщо хочете отримати знижку на перше замовлення, підписка на email-розсилку — непоганий шанс не тільки зекономити 10%, а й бути в курсі майбутніх вигідних пропозицій.

Постарайтеся замовити доставку заздалегідь. Менеджери ЦУМ обробляють замовлення до 48 годин. Безкоштовну доставку по Києву здійснює кур’єрська служба, по Україні — «Нова пошта».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також