Святослав Євтушенко допоміг маленькій рівнянці поїхати на конкурс краси у Грецію

1683 0

Ми у соцмережах:

Святослав Євтушенко допоміг маленькій рівнянці поїхати на конкурс краси у Грецію

13-річна модель міжнародного агентства "Панна" Дарина Ковальчук за фінансової підтримки депутата Рівненської міської ради Святослава Євтушенка поїхала на конкурс краси у Грецію. Проходив міжнародний модельний конкурс "Grand Prix & Best Children's Model 2015" 26-27 серпня у місті Паралія.

2м 13-річна модель міжнародного агентства "Панна" Дарина Ковальчук за фінансової підтримки депутата Рівненської міської ради Святослава Євтушенка поїхала на конкурс краси у Грецію. Проходив міжнародний модельний конкурс "Grand Prix & Best Children's Model 2015" 26-27 серпня у місті Паралія. Рівнянка повернулася додому з титулом "Найкраща модель" і отримала гран-прі конкурсу серед учасників у віковій категорії від 13 до 16 років. Також Дарину запросили взяти участь у конкурсі "Міні-міс світу 2016" та бути ведучою на міжнародному конкурсі "Supermodel of the World 2016". Як розповів Святослав Євтушенко, до нього звернувся батько дівчинки з проханням допомогти фінансово, щоб донька могла поїхати на конкурс. Він надав частину коштів на цю поїздку. — До цього Дарина вже неодноразово брала участь у різних конкурсах краси, де перемагала і займала призові місця. У Греції рівнянка теж показала себе достойно, повернувшись додому з перемогою у двох номінаціях. Приємно, що у нас є такі талановиті діти, які достойно представляють Україну на міжнародному рівні. Я думаю, що їх всіляко потрібно підтримувати і допомагати розвивати їхні таланти, — каже Святослав Євтушенко.

Довідка

13-річна Дарина Ковальчук — учениця 8-А класу рівненської ЗОШ №13. Із 8 років Дарина навчалася у міжнародному модельному агентстві "Панна". З 2010 року дівчина взяла участь в 15 конкурсах краси різних рівнів, у багатьох з яких стала переможницею або займала призові місця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також