То коли ж відремонтують розбиті корти у парку ім. Шевченка в Рівному?

801 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Нещодавно рівнянин Юрій Ходаковський подав міській владі електронну петицію, в якій нагадав про потребу реконструювати занедбані тенісні корти у парку в центрі Рівного. Звернення швидко набрало необхідну кількість голосів і потрапило на розгляд Олександру Третяку.

Так що ж відповів на це міський голова?

 - На петицію «Про необхідність реконструкції  асфальтованих тенісних кортів, що знаходяться у парку Т. Г. Шевченка, м. Рівне» повідомляємо.      

Враховуючи незадовільний технічний стан тенісних кортів у 2021 році  КП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» Рівненської міської ради були внесені пропозиції (без ініціаторів петиції) до Програми підтримки та розвитку КП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 20.12.2018 №5387» щодо реконструкції спортивних майданчиків та тенісних кортів.

Згідно з вищевказаною Програмою передбачалися видатки на 2022 та 2023 роки на реконструкцію спортивних майданчиків (тенісних кортів), в тому числі і на проектно-кошторисну документацію

Однак кошти на реконструкцію спортивних майданчиків та тенісних кортів на 2022-2023 роки не виділялися у зв’язку з військовим станом.

Вочевидь, рівненським спортсменам знову доведеться запастися терпінням.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також