Так ремонтували дах у Рівному, що дощі школу залили

1530 0

Ми у соцмережах:

Так ремонтували дах у Рівному, що дощі школу залили

Добре, що у навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» — канікули. Інакше діти не змогли би навчатися в тих умовах, які там зараз. Підрядник, який виграв тендер на Prozorro на капітальний ремонт даху, почав роботу, коли вже задощило. В результаті верхній поверх школи затопило.

Директор центру «Особлива дитина» Ольга Петух розповіла:

— Підрядник фірма «Случ» ремонтує ще із серпня. Я їх попереджала, що дах у нас дуже проблемний. Влітку, коли йшли дощі, ми відкачували воду насосами. Почався навчальний рік — ремонт ще не завершили. А тут ще й дощі пішли. В результаті шпалери відвалюються, з відремонтованої і побіленої за літо стелі тече, там утворилися величезні плями. Затопило комірку, де вчитель зберігала роздаткові та навчальні матеріали. В моєму кабінеті та в інших стеля пішла тріщинами. Хто це компенсує?

Замовником робіт є управління капітального будівництва міста. Прессекретар міського голови Рівного Микола Прокопчук коментує:

— В управлінні вже знають про цю ситуацію і тримають її на контролі, спілкуються з підрядником. Він пообіцяв відшкодувати витрати на ремонт або ж самостійно відремонтує все, що було пошкоджене внаслідок робіт на даху. Інакше акти виконаних робіт у нього не приймуть і не заплатять.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також