Такий близький і далекий Сєвєродонецьк

1876 0

Ми у соцмережах:

Такий близький і далекий Сєвєродонецьк

Незважаючи на географічну віддаленість у понад тисячу кілометрів місто Сєвєродонецьк є доволі близьким до Рівного. Крім того, що це місто-побратим, у нас ще й тісно переплелися з ним волейбольні зв'язки. Насамперед це стосується тренера "Регіни" Валерія Слєпцова, який свого часу працював у тамтешній "Сєвєродончанці".

Незважаючи на географічну віддаленість у понад тисячу кілометрів місто Сєвєродонецьк є доволі близьким до Рівного. Крім того, що це місто-побратим, у нас ще й тісно переплелися з ним волейбольні зв'язки.

Насамперед це стосується тренера "Регіни" Валерія Слєпцова, який свого часу працював у тамтешній "Сєвєродончанці". Так чи інакше причетні до цього клубу і нинішні волейболістки рівненської команди Олена Лимарєва, Юлія Овезгельдієва та Віра Козак. А ще десять років тому ці колективи разом вийшли з першої до вищої ліги, де, щоправда, сєвєродончанки, на відміну від рівнянок, пробули недовго, піднявшись до Суперліги. Та незважаючи на близькість, за грою згадані колективи нині є досить далекими один від одного.

Як результат боротьби майже півторатисячна вболівальницька аудиторія Сєвєродонецька ні в суботу, ні в неділю не побачила. Господарки, які вирішують значно амбітніші завдання, ніж рівнянки, двічі впевнено перемогли — 3:0 (25:19, 25:16, 25:13) та 3:0 (25:16, 25:18, 25:17). Таким чином, після десяти ігор в активі "Регіни-МЕГУ", як і раніше, дві перемоги, а відтак передостаннє сьоме місце у Суперлізі.

Наступні матчі підопічні Валерія Слєпцова проведуть 22 та 23 грудня у Рівному проти запорізької "Орбіти".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також