Такого авто у рятувальників ще не було

2013 0

Ми у соцмережах:

Такого авто у рятувальників ще не було

На Рівненщину доправили перший автомобіль «Ford Ranger», який централізовано закупило Державне агентство інфраструктурних проектів України в рамках держпрограми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року.

На сайті публічних закупівель «ProZorro» можна знайти інформацію, що вартість такого спецавто – майже 3,5 мільйони гривень. Його отримали дубенські рятувальники. Як пояснив Суспільному речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, авто залучатиметься переважно при серйозних ДТП, які на трасі «Київ-Чоп» в обох напрямках від Дубна стаються часто.

Повнопривідний пікап обладнаний: електролебідкою, сигнально-гучномовною установкою, кейсом на даху, навігатором з відеореєстратором і камерою заднього огляду, радіостанціями, мобільною освітлювальною установкою, медичними ношами, аптечкою, вогнегасниками, комплектом для руйнування скла, шабельною пилкою, пневматичними підйомними подушками, сокирою, бензорізом, інструментом для проникнення, каністрою, ліхтарем, розтискачем, різаком, бензопилою, противідкатними упорами, механічними стійками, домкратом, лопатами, кувалдою, тросом, знаком аварійної зупинки, огороджувальними стрічками і конусами.

Нагадаємо, раніше рятувальники Рівного в рамках цієї програми отримали спецавтомобіль-фургон «Фольксваген», який також обладнаний усім необхідним під час ліквідації ДТП. Його застосовують у Рівному та в околицях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також