Такого ще не було: у Рівному розпродають двері майже задарма

4647 0

Ми у соцмережах:

Такого ще не було: у Рівному розпродають двері майже задарма

Набридли старі вхідні двері? Або, може, вже давно мрієте оновити міжкімнатні, а досі бракувало на це грошей? Тоді не зволікайте — з початку цього тижня у двох найбільших у Західній Україні спеціалізованих торгових закладах: гіпермаркеті «Вікон та дверей» і гіпермаркеті дверей «На Щасливому» розпочався грандіозний розпродаж. Тож зараз є чудова нагода придбати двері провідних виробників за цінами, яких у Рівному точно не знайти.

— Це нормальна практика фірмових магазинів. Перед тим, як завозити нову колекцію товару, проводиться повний розпродаж старих моделей. Ми теж пішли цим шляхом. У такий спосіб і рівняни матимуть змогу придбати двері старої колекції за дуже доступними цінами, і ми швидше зможемо оновити виставку свого товару, як вхідних, так і міжкімнатних дверей, — розповідає адміністратор гіпермаркетів дверей «На Щасливому» та «Вікон і дверей» Оксана Богатир. — Крім того, нещодавно один із найбільших вітчизняних виробників вхідних дверей «Аплот» змінив обладнання, на якому виготовляє свою продукцію. Тож тепер їхні двері, які незабаром з’являться на виставках обох гіпермаркетів, будуть повністю з новою комплектацією.

Загалом на розпродаж виставлено близько 30 різноманітних моделей міжкімнатних дверей від провідних українських виробників — «Rodos», «Verto» та «ОМіС». Їхню вартість знижено наполовину, і тепер вона стартує усього від 1291 грн. А якісні та надійні вхідні двері компанії «Аплот» можна взяти зі знижкою 20%. До речі, є в асортименті й товари, які виставлені за ціною навіть нижчою, ніж їх закуповували. Про перелік та умови придбання таких дверей вам розкажуть продавці-консультанти у гіпермаркетах.

Обидва гіпермаркети в Рівному завжди вирізнялися з-поміж решти подібних торгових закладів розмаїттям асортименту товару, що представлений на їхніх виставкових площах, а також доступною ціновою політикою. Тому клієнтів ніколи не бракувало. А з початком розпродажу дверей зі старої колекції кількість покупців зросла в рази. І хоч триватиме розпродаж до закінчення акційного товару на складах, в адміністрації гіпермаркетів зволікати не радять, оскільки кількість його обмежена.

До речі, переглянути увесь акційний асортимент та одразу ж придбати обрані двері можна і не виходячи дому — в нашому інтернет-гіпермаркеті дверей.

Там же можна замовити і майстра, який зробить усі необхідні заміри, після чого швидко та якісно демонтує старі й встановить нові двері.

Крім того, на сайті гіпермаркету, завдяки спеціальному сервісу, можна підібрати двері, які найбільше пасуватимуть під ваш інтер’єр. Для цього достатньо завантажити фото своєї кімнати. Там же можна і самостійно підібрати колір стін, який краще підходитиме під конкретну модель дверей. Спробуйте підбір дверей ТУТ вже сьогодні.

Гіпермаркет «Вікон та дверей»: м. Рівне, вул. Гагаріна, 18-Б
Телефони: (068) 805-65-80, (066) 541-00-67
Гіпермаркет дверей «На Щасливому»: м. Рівне, вул. Щаслива, 14
Телефони: (097) 005-15-69, (095) 250-06-59
Наш сайт: http://dveri-schaslyve.com.ua

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також