«Такого, як на Рівненщині, не бачив давно», - в напрямку Луцька водії самі собі відкрили дорогу

11431 0

Ми у соцмережах:

«Такого, як на Рівненщині, не бачив давно», - в напрямку Луцька водії самі собі відкрили дорогу

На ділянці дороги «Рівне-Луцьк», від Обарова до Рівного водії самостійно відкрили смугу відремонтованої дороги, яку ще не здали в експлуатацію.

Про це для кореспондента «Рівне Вечірнє» повідомив Олег Антонюк, який нещодавно проїжджав старою смугою цієї дороги.
Він зауважив, що від так званого Азотівського кільця до Рівного водії їздять новою доргою, оскільки стара вкрита глибокими ямами. Нову смугу ще не здали в експлуатацію, тому водії фактично змушені порушувати правила дорожнього руху.

«Я проїхав не одну тисячу кілометрів Україною, але такого, як на Рівненщині, не бачив давно. На цій ділянці дороги жахливий стан покриття, і рух нерегульований взагалі»
, - ділиться Олег Антонюк.

Відремонтовану смугу дорожники відкриють, коли повністю її облаштують і зможуть гарантувати безпеку. Про це розповів для «Суспільного» речник Служби автомобільних доріг Дмитро Леонтіюк:

«Цей тип покриття – він боїться не стільки руху, скільки обробки протиожеледними матеріалами і частих переходів через нуль. Якби відкрили рух паралельною смугою на початку зимового сезону, то нова дорога була такою, а, можливо, навіть і гіршою, ніж стара», – каже Дмитро Леонтіюк.

На старій смузі найближчим часом обіцяють провести «ямковий ремонт». Капітальний ремонт траси відновлять, коли три дні поспіль середня добова температура сягатиме позначки +10, пояснив речник Служби автодоріг області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також