Таксист допоміг розшукати на Волині зниклого на Поліссі школяра

1825 0

Ми у соцмережах:

Таксист допоміг розшукати на Волині зниклого на Поліссі школяра

Завдяки громадськості та мас-медіа поліцейські розшукали 16-річного жителя Сарненщини.

Нагадаємо, неповнолітній житель села Двірець уранці, 16 січня, пішов до школи у сусіднє селище Степань, де перебував під час трьох уроків. Коли почалася повітряна тривога, нібито пішов додому, однак за місцем проживання так і не з’явився — рідні повідомили до поліції.

Поліцейські розпочали оперативні розшукові заходи із встановлення місця перебування неповнолітнього: орієнтували особовий склад терпідрозділів поліції Рівненщини та розповсюдили інформацію про підлітка на інформплатформах.

Невдовзі до поліції зателефонував небайдужий громадянин, який повідомив, що працює таксистом і завозив схожого за описом хлопця в Луцьк.

Ювенальні поліцейські одразу сконтактували із волинськими колегами. Сьогодні, 18 січня, неповнолітнього виявили в Луцьку в під’їзді багатоповерхівки. 16-річний житель Сарненського району пояснив, що приїхав до знайомої, яка й оплатила поїздку в сумі 3000 гривень.

Неповнолітнього поліцейські доставили до місця проживання, передали рідним та провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому. Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також