Таксофони з вулиць Рівного — в історію

1108 0

Ми у соцмережах:

Таксофони з вулиць Рівного — в історію

Днями демонтували вуличні таксофони, які стояли кілька десятиліть у центрі Рівного поблизу майдану Незалежності. Довгий час ці сині кабінки хоч і стояли тут, але не працювали — уже були від’єднані від мережі та радше нагадували музейні експонати минулого.

Як уточнив директор Рівненської філії «Укртелекому» Тарас Вторак, рішення про демонтаж таксофонів було прийнято компанією ще на початку лютого. З цього моменту почався демонтаж таксофонів по всій Україні, й Рівне не стало винятком.

До речі, оця смужка землі, на якій вони стояли, відноситься до земель запасу міста. Кілька років тому міська влада пропонувала «Укртелекому» взяти цю землю в оренду і сплачувати до бюджету кошти, одна установа тоді відмовилась — таксофони вже тоді були для компанії збитковими.

За словами начальника управління земельних відносин Рівненського міськвиконкому Сергія Таргонія, поки що ніяких планів ні в «Укртелекому», ні у міста на цю звільнену від таксофонів землю немає. Сергій Таргоній уточнив, що наразі «Укртелеком» разом із «Укрпоштою» орендують в центрі міста близько 42 сотих землі — ця ділянка знаходиться під будівлею поштамту.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також