Тактичні штани - особливості і переваги

521 0

Ми у соцмережах:

Тактичні штани - особливості і переваги

Якщо для вас важлива якість та багатофункціональність, радимо вам купити тактичні штани. Вони мають безліч переваг перед звичайними, тому стануть в нагоді не тільки військовим, але й цивільному населенню. Отже, за які переваги варто купити тактичні штани?

Тактичні штани, купити які можна в військовому магазині, розраховані в тому числі й на спортсменів. Сучасні моделі, виготовлені відомими виробниками, розроблювалися з урахуванням зауважень представників спецслужб, спортсменів-альпіністів, поціновувачів рибалки та мисливства. В результаті купити тактичні штани значить забезпечити себе надійним та комфортним одягом навіть за найбільш екстремальних умов. Характеристики виробу:

  • Покращений захист: штани мають потрійні шви.
  • Велика кількість кишень різного розміру.
  • Продумані різноманітні фіксуючі елементи, наявні функціональні кріплення для карабінів тощо.
  • Купити тактичні штани обирають люди, які ведуть активний спосіб життя, адже штани мають посилений захист на колінах та сідницях.
  • Крій штанів продуманий таким чином, щоб не перешкоджати руху.
  • Штани не втрачають своїх властивостей після багаторазового прання, не зношуються, швидко висихають.
  • Клімат контроль: в них не холодно в прохолодну пору та не жарко у спекотну.

Таких якостей досягають за рахунок використання особливого матеріалу. Наразі можна купити тактичні штани з бавовни, полібавовни, флісу, флексу, ріпстопу, софтшеллу та мембранних тканин. Склад може бути й комбінованим. Такий асортимент матеріалу дозволяє купити тактичні штани під кожні умови, в яких власник буде їх використовувати.

Щодо верху: обираємо бойову сорочку

Не всі знайомі з таким елементом тактичного одягу, як бойова сорочка. Цей виріб комбінує властивості кітеля і термобілизни, яка відводить піт. Розроблено бойову сорочку було для носіння під бронежилетом, тому вона має особливу конструкцію: на торсі тканина легка та дихаюча, аби під броніком не було спекотно та дискомфортно. А на рукавах, де амуніції нема, тканина використовується щільна і із спеціальним захистом.

Коли бойову сорочку презентували вперше, а було це порівняно недавно, вона справила справжній фурор, адже такий елемент тактичного одягу був дійсно інноваційним. Сьогодні бойова сорочка вже є класикою і входить до переліку форми військових та робітників спецслужб України. Купити її можна без проблем, але радимо робити це саме в спеціалізованих магазинах воєнторгах. Тільки тут реалізують продукцію відомих брендів гарантованої якості і з усіма відповідними сертифікатами. Не варто економити на тактичному одязі, адже від нього значною мірою залежить не тільки комфорт, але й безпека бійця.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також