Танці під захід сонця: у Рівному зняли кліп на даху проблемного недобуду

1765 0

Ми у соцмережах:

Танці під захід сонця: у Рівному зняли кліп на даху проблемного недобуду

Рівненський гурт зняв танцювальний ролик на даху. Обрали для цього недобуд Рівненського державного гуманітарного університету. Це місце – одне із проблемних у місті, туди часто викликають поліцію.

Відео самого танцю виклали у пабліку "Твоє Рівне".

 

 

Суспільне зв'язалось із керівницею колективу. Тетяна Галай каже: закинута будівля-недобуд РДГУ – популярне для зйомок місце у місті. Обрали для кліпу захід сонця.

-Той захід сонця – це одна краса. Чесно – не було страшно. В нас не було часу і ми так бігом бігом відзняли. Колектив – це мої дівчата, це не якась там студія. Просто я вже давно викладаю і ми собі тренуємось. У мене займаються від 12 до 20 років. Ми танцюємо так вже сім років, – розповіла Суспільному хореографиня.

На закинутому даху недобудованого корпусу РДГУ в танцювальній відеозйомці брали участь вихованки, яким по 16-17 років, – розповідає пані Тетяна.

Сама зйомка зайняла 20 хвилин, а на постановку і вивчення танцю йшло по 4-5 годин протягом двох тижнів. Тетяна Галай каже, що назви гурт не має.

"Все було відзнято з трьох дублів, в чому велика заслуга дівчат, адже вони все синхронно станцювали. Чим більше людей – тим важче знімати, – розповів оператор-постановник Олександр Старжинський.

Що відомо
Тема недобудованого корпусу біля РДГУ на вулиці Пластовій періодично порушується у ЗМІ після інцидентів, пов'язаних із молоддю, яка туди залазить. У серпні 2018-го з третього поверху там впав підліток і травмувався.
У патрульній поліції розповіли, що цей недобуд приваблює дітей і викликають копів туди нерідко.
В РДГУ заявили, що в них немає в штаті охоронця для об'єкта незавершеного будівництва. Щоб завершити там роботи, станом на 2018-й рік в закладі озвучили суму у 184 мільйона й додали, що такі гроші для закладу – непідйомні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також